Avui, desde la cuina de Can Tenli us portem una recepta d’estiu que ben segur tots coneixeu, un plat fresc i fácil de digerir que ve de gust inclús quan un no te gana, estem parlant d’una recepta típica de la dieta mediterranea, el gazpatxo.
Necesitarem:
1kg de tomaquets ben madurs
1 pebrot verd
1 pepino
1/2 Ceba
3 cullarades d’oli d’oliva
1 dent d’all
Vinagre de vi blanc
Una mica de sal
Preparació:
Per començar, haurem de rentar be els tomaquets, el pepino y el pebrot verd.
Ho posarem tot al vas de la batidora una mica trosejat i ho batrem una mica.
Segons després afegirem la resta d’ingredients, l’all, la ceba, la sal, l’oli i el raig de vinagre.
Ho triturarem tot be fins que aconseguim la textura adecuada. Si creieu que us ha quedat massa espés, sempre podeu afegir un rajolí d’aigua.
Ara ja només faltarà reservar el nostre gaspatxo a la nevera unes hores per servir-lo ben fresquet.
Per enriquir la recepta, un cop servit sempre podem afegir una mica de ceba, tomaquet i pebrot picadet en cru o uns daus de pa torrat.
Aquesta fàcil i deliciosa recepta es prepara amb un moment, es molt saludable i refrescant i ben segur que us agradarà!