Si el que voleu es menjar un plat exquisit i de qualitat, avui us recomanem la vedella amb bolets. Un plat típic català que és la delícia de les taules. L’ingredient més important a part dels bolets, és la carn. És molt important que la carn sigui molt tendre i melosa que practicament es desfagi.
Els ingredients que necessitem són:
La carn ha d’estar tallada en trossos molt prims. Esquitxem la carn amb la farigola i el romaní i després saltegem la carn a una paella amb una mica d’oli d’oliva i la retirem.
Tallem la ceba a trossos petits i la fregim a foc lent perquè no es cremi amb sal. Quan estigui llesta afegim la carn, li donem unes voltes i li afegim el pebre, el safrà i el tomàquet fregit. Tornem a remoure-ho tot.
A continuació, incorporem el caldo de carn y també el got de vi negre. Deixem evaporar l’alcohol a foc fort i afegim aigua. Tornem a esperar a que torni a bullir i baixem el foc al mínim i esperem durant una hora, hora i mitja fins que la carn estigui feta i s’hagi reduït la salsa.
Per últim, afegim els bolets trossejats, deixem uns minuts al foc i ho retirem.
Aquesta deliciosa recepta la podeu degustar al nostre restaurant! Esperem que us agradi!