Avui us ensenyem a fer un dels nostres plats preferits, el pollastre a la cervesa. Un plat molt casolà molt fàcil d’elaborar i amb el que us podreu llepar els dits. Els ingredients que necessitem els trobarem molt fàcilment, potser fins i tot ja els teniu per casa.
Necessitarem:
– 4 cuixes de pollastre
– 2 cerveses rosses de ½ litre
– 2 grapats de rossinyols
– 1 ceba
– 1 cabeça d’alls
– 2 fulles de llorer
– Sal i pebre
Primer de tot preparem el pollastre, li traiem la pell perquè d’aquesta manera la carn agafarà més gust, el salem i tirem una mica de pebre. Després pelem la ceba i la tallem a trossos molt petits i fem el mateix amb els alls però sense tallar-los.
Seguidament en una cassola a foc viu posem les cuixes de pollastre fins que quedin ben dorades. Després afegim els caps d’alls sencers i la ceba i posem tot a foc lent. Quan veiem que la ceba comença ha estar doradeta, hi evoquem la cervesa. Ho deixem tot coent a foc lent i afegim el llorer.
En una paella a part hi saltegem els rossinyols i quan estiguin llestos els afegim a la cassola amb la resta d’ingredients. Ho barregem tot i ja estarà llest per servir.
Bon profit!