Reserva la teva taula

panellets-sense-sucre-can-tenli

Panellets sense sucre

octubre 30th, 2013

Darrerament s’ha parlat molt de l’estèvia com una alternativa saludable al sucre per endolcir els nostres plats. Avui us proposem una recepta de panellets sense sucre, aptes per a totohom, nutritius i energètics!

Ingredients que necessitem:

300g de farina d’ametlla
1 patata
2 rovells d’ou
2 clares d’ou (els necessitem per separat)
1 culleradeta de mantega de soja
1 culleradeta d’estèvia líquida (si no en teniu, podem afegir-hi 2 cullerades soperes de
sirop d’agave)
1 culleradeta de ratlladura de la pell d’una llimona (en substitució a l’ampolleta
d’essència de llimó)
pinyons

Com prepararem els panallets:

1. Primer de tot, pre-escalfem el forn a 200º
2. Mentrestant, bullirem la patata fins que estigui tova.
3. La pelarem i aixafarem, i mica en mica li anirem afegint la mantega i
la farina d’ametlla, barrejant bé.
4. Després hi afegim els rovells (reservem les clares), la ratlladura
de la pell de la llimona i seguim barrejant-ho tot bé.
5. Ja tenim la pasta! Ara és hora de fer-ne boletes.
6. Batem les clares d’ou, hi tirem les boletes perquè l’ou actui com a “cola” i hi enganxem els pinyons.
6. Posem els panellets al forn a 200º i al mig uns 5 o 6 minuts per cada costat.

Bon profit!