Reserva la teva taula

melonconjamon900x900

Temporada de melons

maig 29th, 2014

Ja ha arribat la temporada dels melons!!!

Ara que comença a fer calor, que millor que menjar una fruita tan hidratant. Sabíeu que el 90% del seu pes és aigua?

El meló normalment es menja com a postre, però també és molt interessant i deliciós combinar-lo amb pernil.

El meló amb pernil és una especialitat de la cuina de la nostra terra. Aquest plat va arribar al nostre país al segle XVII i ara és un plat molt popular, un dels plats estiuencs més sol·licitats.

El dolç del meló combina perfectament amb el gust salat del pernil.

Actualment existeixen més receptes com menjar-lo en sopa, combinar-lo en amanides, amb marisc…

Sempre ens pot semblar difícil escollir un bon meló, però a Can Tenli tenim molta experiència, així doncs, no t’ho pensis i si et vols refrescar, vine a menjar-lo al nostre restaurant on l’acompanyarem d’un bon pernil del país.