Podem trobar pebrots verds, vermells, taronges i grocs. Tots aquests diferents colors de pebrots vénen de la mateixa planta “capsicum annuum”, i cada color aporta un valor nutricional lleugerament diferent. Cadascun dels colors de pebrots poden tenir varietat de sabors.
Tant el color com el sabor vénen determinats per factors com el temps de sembrat i la maduresa del pebrot.
Pebrots verds: Són els menys madurs. Tenen un gust lleugerament amarg. Ens proporcionen Vitamina A i C.
Pebrots vermells: Són els pebrots verds madurs. Es converteixen en vermells un cop madurs. Tenen més vitamines que els verds i també són més dolços.
Pebrots verds i taronges: a part de les seves propietats nutricionals, tenen altres beneficis: van bé pel sistema nerviós i la transmissió muscular. Funcionen positivament per problemes articulars com el reuma i l’artritis.
Si tens ganes de menjar una bona escalivada de pebrot ceba i albergínia, acompanyada de formatge de cabra o anxoves, vine a Can Tenli.
T’esperem!